Společenství myslivců a formování skupinové identity na příkladu Mysliveckého sdružení Háje Sloupnice - Ježková, Renata (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce popisuje myslivecké tradice a jejich vývoj na území našeho státu. Zaměřuje se dále na jejich současnou podobu v Mysliveckém sdružení Háje Sloupnice. Zabývá se také názory veřejnosti na činnost myslivců.
Community of hunters and forming of a group identity on example of The Association of Hunters Háje Sloupnice
Keywords: myslivost; tradice; MS Háje Sloupnice; veřejnost; názory; Hunting; tradition; The Association of Hunters Háje Sloupnice; public; opinions