Podpora prodeje produktů od firmy Hommer s. r. o. - Dočekalová, Eva (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem této bakalářské práce je podpora prodeje produktů a zlepšení dobrého jména firmy Hommer s. r. o. Teoretická část práce je věnována základním pojmům z marketingu, dále komunikačnímu mixu a jeho složkám a analýze SWOT. Praktická část je zaměřena na představení firmy a analýzu konkurence. Posléze jsou rozebrány jednotlivé prvky komunikačního mixu, které firma využívá, a návrh doporučení, které by firmě pomohli ve vytyčených cílech.
Support sales of products made by Hommer s. r. o.
Keywords: marketing; marketingový mix; komunikační mix; podpory prodeje; communication mix; sales promotion