Ošetřovatelský proces u ženy s gynekologickou laparoskopií - Kohoutková, Jana (Univerzita Pardubice, 2005)
V teoretické části jsou zpracovány informace týkající se laparoskopické operativy, předoperační přípravy a pooperační péče u laparoskopie. Praktická část je zaměřena na vypracování krátkodobého plánu ošetřovatelské péče u ženy s gynekologickou laparoskopií. Cílem práce je vytvoření Mapy ošetřovatelské péče u gynekologické laparoskopie.
Nursing process of woman with gynaecologic laparoscopy
Keywords: laparoskopie; Ošetřovatelská péče; předoperační příprava; pooperační péče