Přezkoumání rozhodnutí vydaných ve správním řízení - Kružík, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2006)
Tato bakalářská práce je o souhrnu různých postupů a procesů při uskutečňování správní činnosti ve správním řízení. V první kapitole je stručně vymezen pojem správního rozhodnutí. Další kapitoly jsou pak věnovány přezkoumávání rozhodnutí vydaných ve správním řízení. Práce je zaměřena na charakteristiku opravných prostředků, které lze použít při výkonu veřejné správy.

This bachelor work is about the summary of different actions and procedures at realization of administrative activity in administrative control. In first section is defined asministarive decision. In next sections is written check of decision in administrative kontrol. The work is focus on chracterization remedies. This remedies is possible use at performance of public administration.
Check of decision in administrative control
Keywords: administrative control; Public Administration; správní řízení; přezkum; správní rozhodnutí; Správní řád; správní soudnictví