Prvotní rozvoj sportovních aktivit dítěte jako vhodné využití volného času matek na mateřské dovolené - Novotná, Eliška (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá problematikou volného času matek na mateřské dovolené. Snaží se upozornit na možné alternativy trávení volného času matek na mateřské dovolené, které mohou napomoci při prvotním rozvoji jejich dítěte. Praktická část práce je zaměřena na kvalitativní výzkum pomocí rozhovorů. Výzkum se zabývá jednou z možných činností, kterou mohou matky na mateřské dovolené se svými dětmi vykonávat - kojeneckým plaváním.
The primary development of sports activities for child as appropriate usage of free time of mothers on maternity leave
Keywords: maternity leaves; Free time; mothers' free time activities on maternity leaves; baby swimming; interviews; mateřské dovolené; Volný čas; volnočasové aktivity matek na mateřských dovolených; kojenecké plavání; rozhovory