Analýza efektivity procesů pošty Praha 114 - Korýdková, Věra (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zaměřuje na efektivitu procesů pošty Praha 114. Zabývá se analýzou činností a procesů současného stavu pracovníků přepážek a pokladníka pošty. Na základě analýzy se odvíjí návrhy řešení pro Českou poštu, s. p., které vedou k vyšší efektivitě práce a skutečným potřebám pošty.
The analysis of the processes´s effectiveness of the Prague 114 post office
Keywords: analýzy; procesy; Česká pošta; státní podnik; pracovník přepážky; pokladník pošty; efektivita; analysis; process; Czech post; state-owned enterprise; cash desk employee; cashier; effectiveness