Vergleich der Ungleichheiten zwischen Frauen und Männern in Deutschland und Tschechien - Petráková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá rozdílným postavením mužů a žen v Německu a v České republice, jejich šancemi na vzdělání a zaměstnání, platovými rozdíly a diskriminací.
Srovnání rozdílného postavení mužů a žen v Německu a České republice
Keywords: Německo; Česko; postavení žen; muži; diskriminace; vzdělání; zaměstnání