Rekonstrukce ulice Kladská, Hradec Králové - Kopecký, Vít (Univerzita Pardubice, 2012)
Projekt je zaměřen na rekonstrukci ulice Kladská v Hradci Králové v okrajové části Slatina. Bakalářská práce se zabývá úpravou vozovky, autobusových zastávek, chodníků, vybudováním parkovacích ploch a také úpravou zeleně.
Reconstruction of Kladská Street in Hradec Králové
Keywords: rekonstrukce; místní komunikace; autobusové zastávky; chodníky; vjezdy; dopravní značení; podélné stání; příčné stání; šikmé stání; intenzita dopravy; přechody; reconstruction; local roads; bus stop; sidewalks; driveways; traffic signs; parking longitudinal; cross parking; diagonal parking; traffic intensity; crosswalks