Návrh nové trasy silnice II/312 v úseku Rozsocha - České Libchavy - Matějka, Petr (Univerzita Pardubice, 2017)
Cílem této bakalářské práce bylo navržení nové trasy silnice II/312 ze směru České Libchavy kolem obce Rozsocha, pokračující směr Choceň. Výsledkem je navržená jedna trasa ve složitém terénu, která zlepšuje jízdní vlastnosti a neprochází přes obec Rozsocha v Orlickém Podhůří. Navržená trasa byla posouzena z hlediska situačního a finančního řešení.
Design of a new route of the road II / 312 in the section Rozsocha - Czech Libchavy
Keywords: silniční komunikace; návrhy; studie; kategorie; road communication; design; studies; category