Sklářská škola v Novém Boru : (od 90. let 19. století do roku 1945) - Machová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá vývojem sklářské školy v Novém Boru.
Glas manufacturing school in Nový Bor : (since 90's of 19 centurz to the year 1945)
Keywords: dějiny; řemesla; sklářství; sklářský průmysl; školství; školy; České země