Obnovitelné zdroje energie - solární energie - Hovádek, Jan (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce se zabývá problematikou obnovitelných zdrojů energie, a to konkrétně energií solární. Práce popisuje využití solárního záření, přeměnu solárního záření na teplo a elektrickou energii. V závěru jsou popsány možnosti finanční podpory solárních zařízení a normy ISO.
Renevable sources of energy - solar energy
Keywords: obnovitelné zdroje; zdroje energie; sluneční energie; solární technologie; teplo; elektrická energie; finanční podpory; normy ISO