Postavy žen v Arbesových romanetech - Zajícová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá rozborem postav ve vybraných romanetech Jakuba Arbese. Důraz je kladen především na postavy ženské s přihlédnutím k postavení žen v reálném světě 19. století.
Characters of women in Arbes's romanets
Keywords: Jakub Arbes; romaneta; díla; ženy; romanets; works; women