Řízení procesu sociální a pracovní adaptace - Petráňková, Jarmila (Univerzita Pardubice, 2007)
V diplomové práci je zpracován celý proces pracovní a sociální adaptace v podniku Vodafone Czech Republic, a.s. – Call centrum Chrudim. První a druhá část obsahuje všeobecnou charakteristiku celého adaptačního procesu podle dostupné literatury. V třetí části je uvedena struktura organizace a ve čtvrté části je detailně rozpracován a zhodnocen celý proces ve výše uvedeném podniku. Poslední část diplomové práce obsahuje doporučení, která vyplynula ze získaných poznatků a měla by vést ke zvýšení spokojenosti zaměstnanců i zaměstnavatele.
Process control of the social and working adaptation
Keywords: Adaptace; zaměstnanci; adaptační procesy