Bezbariérová přístupnost MHD v Kolíně - Drdla, Pavel; Hujíček, Jan (Kongres studio s.r.o., 2016)
Příspěvek se věnuje posouzení zlepšení bezbariérové přístupnosti MHD ve městě Kolín. Nejprve jsou zanalyzovány nedostatky v bezbariérovosti MHD v Kolíně. Na základě analýzy je vyhodnocen stav MHD v Kolíně a jsou navrhnuty změny pro částečné nebo úplné odstranění zjištěných nedostatků. Příspěvek se věnuje těmto okruhům: zastávky MHD, vozidlový park, informační zdroje MHD.
Barrierless accessibility for urban public transport in Kolin
Keywords: městská hromadná doprava; Kolín; bezbariérová přístupnost; autobusová zastávka; vozidlový park; informační zdroje; urban public transport; Kolín; barrierless accessibility; bus stop; rolling stock; information resources