Pohlavní hormony - Kučerová, Lenka (Univerzita Pardubice, 1995)
Práce obsahuje široké spektrum hormonů, jejich strukturu, způsob činnosti, regulaci a poruchy hormonální.
Keywords: hormony; pohlavní hormony; regulace; poruchy; estrogeny; gestageny