Analýza manažerských funkcí ve vybrané organizaci - Serbousková, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato bakalářská práce se věnuje analýze manažerských funkcí ve vybrané společnosti. První tři kapitoly obsahují teoretický základ v oblasti managementu a manažerských funkcí, s důrazem na sekvenční a průběžné funkce. Kapitola čtvrtá se zaměřuje na konkrétní společnost a její charakteristiku. V páté kapitole je provedena analýza všech manažerských funkcí ve vybrané společnosti a v poslední, šesté kapitole jsou navržena možná zlepšení a doporučení na základě porovnání teoretické části s praktickou částí.
Analysis of managerial functions in a selected organization
Keywords: management; manažeři; manažerské funkce; plánování; organizování; personalistika; vedení lidí; kontrola; analýza; rozhodování; implementace; management; managers; managerial functions; planning; organization; personnel management; leadership; control; analysis; decisions; implementation