Užití vozidla v rámci podnikatelských aktivit z hlediska uplatňovaných nákladů - Burešová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce se zaměřuje na určení nákladů v podniku, které se vztahují k užívání vozidel pro účel podnikání. Součástí je popis právní úpravy, která ovlivňuje zmíněné náklady. Zároveň se zabývá porovnáním výhodnosti financování pořízení nového vozidla a v závěru také výběrem nejvhodnější varianty.
Used of vehicles as part of business activities in terms of expense claimed
Keywords: costs; business; truck; leasing; credit; náklady; podnikání; nákladní automobily; leasing; úvěry