Přeprava materiálu v ČD Cargo, a.s. - Fojtášek, Michal (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zaměřuje na problematiku přepravy materiálu na určité relaci ve společnosti ČD Cargo, a.s., a na veškeré procesy, které s ní souvisí. Pozornost je věnována železnému materiálu, konkrétně hutnímu polotovaru s názvem brama. Na základě analýz jsou navrženy způsoby na zlepšení přepravy tohoto materiálu a následně vyhodnoceny.
Material transport in ČD Cargo, a.s.
Keywords: železniční přeprava; brama; technologie Innofreight; železniční vozy; nakládka; vykládka; rail transport; slab; Innofreight technology; coaches; loading; unloading