Motivace a stimulace zaměstnanců ve společnosti Nutricia a.s. - Dytrychová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce se zabývá tématem motivací a stimulací zaměstnanců ve společnosti Nutricia a.s.. Cílem práce bude analýza motivace a stimulace zaměstnanců ve vybrané společnosti a na jejím základě tvorba návrhu zlepšení současného stavu.
Motivation and stimulation of employees in the company Nutricia a.s.
Keywords: motivace; stimulace; management; lidské zdroje; personální řízení; leadership; firemní komunikace; firemní kultura; motivation; stimulation; management; human resources; personnel management; leadership; corporate communication; corporate culture