Analýza vývoje poštovního platebního styku realizovaného Českou poštou, s.p. - Rejnková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2003)
Vývoj platebního styku realizovaný Českou poštou, s.p., analýza a zhodnocení.
Analysis of development of the postal system of payments implemented by Česká pošta, s.p.
Keywords: Platební styk; poštovní poukázky; SIPO; důchody; Česká pošta s.p.