Problematika VLANs Controlleru - Svoboda, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce představuje problematiku využití a konfigurace VLANs Controlleru v bezdrátových sítích. Důraz je kladen na funkce a využití VLANs Controlleru. Další částí je navržení bezdrátové sítě na principu sítě Eduroam. Vlastní návrh je realizován pomocí FreeRADIUS serveru, VLANs Controlleru a přístupových bodů od firmy Cisco.
VLANs Controller
Keywords: autentizace; bezdrátové sítě; Eduroam; RADIUS server; FreeRADIUS; VLANs Controller; autentization; wireless networks