Velkoformátová digitální tisková zařízení s UV zářením tvrditelnými inkousty - Ryčová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2004)
Testování kvality tisku na velkoformátových ink-jetových tiskárnách s UV zářením tvrditelnými inkousty.
Wide-format digital printers with curable inks
Keywords: tisk; kvalita tisku; testovací metody; tiskárny