Posouzení efektivnosti řízení telemarketingového projektu v rámci call centra firmy Teleperformance - Kroupová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se věnuje efektivnosti řízení telemarketingového projektu v call centru Teleperformance. Zaměřuje se na řízení lidských zdrojů v rámci vybraného telemarketingového projektu. V závěru práce je řešen návrh na zefektivnění využívání lidských zdrojů v call centru.
Assessment of effectiveness of project management in the telemarketing call center company Teleperformance
Keywords: telemarketing; telemarketingové projekty; call centra; řízení; lidské zdroje; telemarketing projects; call centers; management; human resources