Návrh změny organizace dopravy na Palackého třídě v Pardubicích - Ptáček, Martin (Univerzita Pardubice, 2016)
Diplomová práce se zabývá částí ulice Palackého třídy v Pardubicích. V práci je provedena a vyhodnocena analýza uličního prostoru Palackého třídy. Na základě výstupů z analýzy jsou navrženy vhodné změny dopravního uspořádání v uličním prostoru. V závěru práce je provedeno shrnutí a zhodnocení navrhovaných úprav.
The Proposal for Changing the Transport Organization in Palacký Street in Pardubice
Keywords: uliční prostor; změna organizace; Palackého třída Pardubice; doprava; street area; the change of the organization; Palackého street Pardubice; traffic