Fosfátová analýza v archeologii - Franěk, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2007)
Popis půd. Rozdělení metod stanovení fosforečnanů. Popis fosfátové analýzy v archeologii.
Phoshate analysis in archaeology
Keywords: fosfátová analýza; fosforečnany; Archeologie