Kritické zhodnocení nabízeného portfolia služeb a možnosti jeho rozvoje u České pošty, s.p. - Kuchařová, Marta (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením nabízeného portfolia služeb České pošty, s.p. oproti konkurenci na českém trhu. V práci je nejprve provedena analýza jednotlivých služeb České pošty, s.p. Vybrané služby České pošty, s.p., které jsou v konkurenčním prostředí, jsou dále se službami vybraných konkurenčních firem porovnávány a následně hodnoceny.
Critical appreciation of offered services portfolio and development options in Czech Post s.p.
Keywords: express services; electronic services; Czech Point services; Czech Post, s.p.; Mediaservis; expresní služby; elektronické služby; služby Czech POINT; Česká pošta, s.p.; Mediaservis