Harmonizace podmínek pro podnikání v silniční a železniční dopravě - Kalous, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá harmonizací podmínek pro podnikání v silniční a železniční dopravě. První část práce charakterizuje legislativu v ČR. Druhá část se zabývá analýzou podmínek v silniční dopravě a třetí část se zabývá analýzou podmínek v železniční dopravě. Čtvrtá část práce specifikuje prvky nesouladu mezi silniční a železniční dopravou. Závěrečná část bakalářské práce specifikuje harmonizaci podmínek podnikání v dopravě.
Harmonisation of conditions for business in road and railway transport
Keywords: Doprava; legislativa; Podnikání; harmonizace; prvky nesouladu; podmínky