Aplikace pro plánování terénní ošetřovatelské péče - Lebduška, Jiří (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá analýzou a vývojem webové aplikace pro plánování a sledování průběhu poskytování terénních ošetřovatelských a pečovatelských služeb. Důraz je kladen na zabezpečení dat a přehledné, snadno ovladatelné uživatelské rozhraní.
The application for planning an outside nursing care
Keywords: Webová aplikace; plánování; zabezpečení; Rich Internet Application; scheduling; data security