Zefektivnění výrobního procesu metodami průmyslového inženýrství - Doležalová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zaměřuje na zvýšení produktivity využitím vybraných metod průmyslového inženýrství, které se zabývají snižováním plýtvání. Zaměřují se na výkonnost a snížení nákladů. Cílem práce je zavedení metody průmyslového inženýrství, která by umožnila snížení nákladů souvisejících s neproduktivitou.
Streamlining of production process by industrial engineering methods
Keywords: výrobní proces; efektivita; produktivita; průmyslové inženýrství; plýtvání; manufacturing process; efficiency; productivity; industrial engineering; waste