Distribuované systémy veřejné správy - Kocour, Michael (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce popisuje současný stav softwarového a hardwarového vybavení Východočeského muzea v Pardubicích. Cílem práce je analýza programového vybavení, zhodnocení a případný návrh vhodných řešení. Vytipování klíčových požadavků na distribuovaný systém, vyhledání dostupných řešení, jejich zhodnocení, z hlediska možností využití. Konkrétně využití ve Východočeském muzeu v Pardubicích.
Distributed systems in public administration
Keywords: distribuované systémy; internetové protokoly; clustery; distributed systems; internet protocol; clusters