Elektromobilita a energetické zdroje - Gregora Stanislav; Sadílek Ondřej (Univerzita Pardubice, 2014)
Příspěvek je zaměřen na problematiku vývoje elektromobility a řešení problematiky energetické náročnosti.
The electromobility and the energy sources
Keywords: elektromobilita, fosilní palivo, palivový článek, superkapacitor, Li-ion akumulátory, nabíjecí stojany; electromobility, fossil fuel, fuell cell, supercapacitor, Li-ion accumulators, charging stand