Vliv vzdělávání na motivaci zaměstnanců Stavební spořitelny České spořitelny, a. s. - Cardová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá analýzou rozsahu a kvality vzdělávání ve společnosti Stavební spořitelna České spořitelny, a. s. Zkoumá i spokojenost zaměstnanců se současným rozsahem a kvalitou vzdělávání. Předmět práce je tvořen analýzou vlivu vzdělávání na motivaci jednotlivých skupin zaměstnanců. Průzkum je proveden formou dotazníkového šetření. V bakalářské práci jsou formulovány návrhy na zlepšení rozsahu a kvality vzdělávacího procesu a motivace zaměstnanců.
Impact of education on employee motivation of Stavební spořitelna České spořitelny, a. s.
Keywords: education; learning; motivation; stimulation; andragogy; vzdělávání; učení; motivace; stimulace; andragogika