Možnost zřízení vlastního pneuservisu ve firmě TransPlus (Česko) s.r.o. - Matějka, Jiří (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zaměřuje na problematiku pneuservisu ve vybrané dopravní firmě. Cílem je zhodnocení aktuálního stavu a možnosti jeho změny. Práce nejprve analyzuje outsourcing, který je ve firmě dlouhodobě zavedený, a poté ekonomicky hodnotí možnosti zavedení vlastního pneuservisu.
The possibility of establishing their own tire service in the company TransPlus (Česko) s.r.o.
Keywords: dopravní firma; pneumatiky; pneuservis; outsourcing; transport company; tires; tire service; outsourcing