Hodnocení výkonnosti vybraného podniku - Zaplatílek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Diplomová práce s názvem Hodnocení výkonnosti vybraného podniku se zabývá hodnocením finanční výkonnosti podniku ŠKODA AUTO a.s. a jeho finanční analýzou. Hlavním cílem práce je posouzení výkonnosti konkrétního podniku na základě použití finanční analýzy a některé z moderních metod hodnocení výkonnosti podniku a navržení doporučení v kritických oblastech.
Performance efficiency of selected company
Keywords: ŠKODA AUTO a.s.; benchmarking; finanční analýza; ŠKODA AUTO a.s.; benchmarking; financial analysis