Vybrané činnosti řízení lidských zdrojů v konkrétní společnosti - Šotková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce se zabývá vybranými činnostmi řízení lidských zdrojů. První část popisuje teoretická východiska zkoumané oblasti. Praktická část se věnuje analýze hodnocení, odměňování a vzdělávání zaměstnanců v konkrétní společnosti.
Selected activities of human resource management in certain company
Keywords: Řízení lidských zdrojů; zaměstnanci; hodnocení; Odměňování; Vzdělávání; Human Resource Management; Employees; appraisal; Remuneration; Education