Management krizové komunikace s invalidními lidmi - Mizerová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se zabývá krizovou komunikací s invalidními lidmi. Je zaměřena nejprve na varování a vyrozumění obyvatelstva a invaliditu. Praktická část se zabývá problematikou osob se sluchovým postižením, jejich možnostech komunikace a možnostmi jejich varování.
Management of crisis communication with the citizens of invalids
Keywords: varování; vyrozumění; zdravotní postižení; osoby se sluchovým postižením; warning; notification; disability; persons with hearing impairments