Porovnání kotoučových tiskových strojů KBA Compacta 918 a MAN Lithoman III - Petruf, Kristián (Univerzita Pardubice, 2010)
Cielom bakalárskej práce bolo zistiť odchýlky v kvalite reprodukovania farieb a ich tónových hodnot v závislosti na normách definujúcich správne nastavenia parametrov.
Comparing of KBA Compacta 918 and MAN Lithoman III Presses
Keywords: kvalita tisku; porovnání; tiskové stroje; print quality; comparison; printing contrast