Způsoby zpracování podnikových dat v malém podniku - Faltejsek, Radek (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce charakterizuje způsoby zpracování dat v malém podniku. Ve vybraném podnikovém prostředí, které dosud zpracovává data "nedatabázově", je navrhnut databázový způsob evidence dat pro SW prostředí MS Excel a MS Access. Ve vytvořených modelech databází jsou ukázány rozdíly mezi vkládáním, zpracováním a používáním dat v systému MS Excel a v systému MS Access.
Business data processing methods in a small company
Keywords: data; tabulky; databáze; databázové modely; databázové systémy; informační systémy; data; table; database; database models; database systems; information systems