Propojení silnic III/14611 a III/1468 mezi obcemi Kaliště - Zvíkov - Nedorost, Václav (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce řeší propojení silnic III/14611 a III/1468 mezi obcemi Kaliště a Zvíkov. Propojení řeší současné nevyhovující napojení místní části Jednota na dopravní síť. Jedná se o návrh nové jednopruhové komunikace s výhybnami v kategorii S4/40. Délka předmětného úseku je 2 162 m.
Approach road III/14611 and III/1468 between villages Kaliště - Zvíkov
Keywords: propojení silnic; jednopruhové komunikace; výhybny; interconnection of roads; single-lane roads; passing loop