Marketingová strategie vybrané pojišťovny - Nečasová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií vybrané pojišťovny. Teoretická část je zaměřena na pojmy v oblasti marketingu, které úzce souvisí s touto prací, patří sem nástroje marketingového mixu ve službách, marketingové analýzy (analýza tržního postavení, analýza konkurence, analýza vnějšího prostředí, SWOT analýza) a dále problematika zákazníka a jeho potřeby a spokojenost. Praktická část obsahuje marketingový mix vybraného podniku, jednotlivé analýzy, které podnik ovlivňují a dotazníkové šetření. Cílem mé práce je analýza marketingových strategií a definování doporučení pro zlepšení spokojenosti zákazníka.
Marketing Strategy of a Selected Insurance Company
Keywords: image; marketingový mix; marketingová strategie; pojišťovnictví; spokojenost zákazníka; image; marketing mix; marketing strategy; insurance; customer satisfaction