Molekulární zobrazení nádorů se somatostatinovými receptory - Stará, Renata (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se věnuje molekulárnímu zobrazení nádorů se somatostatinovými receptory. Popisuje i principy současné přístrojové techniky a možností využití molekulárního zobrazení.
Molecular imaging of tumors with somatostatin receptors
Keywords: nukleární medicína; molekulární zobrazení; somatostatinové receptory; nádory; nuclear medicine; molecular paging; somatostatin receptors; tumors