Využití benchmarkingu při řízení výkonnosti podniku - Kosová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je zaměřena na teoretickou oblast a zabývá se problematikou benchmarkingu ve vztahu k řízení výkonnosti podniku. Pomocí literární rešerše je nastíněno, co je podstatou benchmarkingu, jaká je jeho historie, kategorie, jak se realizuje a jaké má silné a slabé stránky.
Usage of benchmarking for running the efficiency of a company
Keywords: benchmarking; Řízení výkonnosti podniku; benchlearning; Model excelence EFQM; running the efficiency of a company