Finanční analýza firmy EXATHERM-LT, s.r.o. - Tomešová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce obsahuje obecné informace o firmě EXATHERM-LT, s.r.o., teoretická východiska finanční analýzy, ukazatele a popis jejich významu. V druhé části autorka provádí finančí analýzu hospodaření této firmy v letech 1993-1999.
The Financial analysys of the company EXATHERM-LT, s.r.o.
Keywords: Finanční analýza; podniky; poměrové ukazatele; bilanční analýza; likvidita; rentabilita; stabilita