Posouzení a návrh organizace dopravy na ulici Polepská v Kolíně - Chlumská, Klára (Univerzita Pardubice, 2013)
Diplomová práce řeší problematiku organizace dopravy na Polepské ulici ve městě Kolíně. Nejprve je provedena analýza současného stavu a provedením dopravního průzkumu je zjištěna intenzita dopravy. V práci jsou navržena taková opatření, která zvyšují bezpečnost silničního provozu na tomto místě a také zlepšují kvalitu života v Polepské ulici.
The assessment and the proposal of traffic organization on the Polepská street in Kolín
Keywords: zklidňování dopravy; bezpečnost silničního provozu; intenzita dopravy; dopravní průzkumy; Kolín; traffic calming; road-traffic safety; traffic intensity; traffic surveys