Návrh testovací verze webových stránek pro malou firmu - Knesplová, Nikol (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce se zabývá návrhem a tvorbou testovací verze webových stránek pro malou firmu. Součástí práce je návrh vzhledu klíčových stránek firemního webu. Při tvorbě stránek je využito HTML, CSS, jQuery, PHP a SQL.
Design of a test version of a website for a small business
Keywords: webové stránky; grafický návrh; databáze; wireframe; společnost; HTML; CSS; PHP; websites; graphic design; database; wireframe; company; HTML; CSS; PHP