Moduly pro onkologický systém - Pešek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se zabývá problematikou správy nemocniční agendy. Je zaměřena na představení současných nemocničních informačních systémů (s důrazem na použití v onkologických ambulancích) a na představení vývoje nového onkologického IS M2 (nástupce onkologického IS Medoro). Tato práce se dále zabývá použitými technologiemi, které byly zvoleny pro vývoj. Je to skriptovací jazyk PHP s důrazem na jeho frameworky, databázový systém postgreSQL a další technologie pro vývoj online aplikací.
Modules for oncological system
Keywords: onkologický informační systém; nemocniční agenda; Zend framework; PHP; postgreSQL; oncological information system; hospital agend