Řešení úrovňové křižovatky ulic Sukova-U stadionu - Moravec, Martin (Univerzita Pardubice, 2002)
Řešení problému úrovňové křižovatky ulic Sukova - U stadionu v Pardubicích dle požadavků Dopravního oboru Magistrátu města Pardubic.
Keywords: silniční doprava; Pardubice; křižovatky; ulice