Projekt turistické informační služby v Orlických horách a podhůří - Vítek, Petr (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá významem turistických informačních center na rozvoj cestovního ruchu v regionech. Pro srovnání informačních služeb s vyspělými turistickými zeměmi uvádí situaci v Norsku a ve Švédsku.
Keywords: turistika; informační centra; Cestovní ruch; Orlické hory; Deštné v Orlických horách; Norsko; Švédsko