Návrh modelového zařízení ústředního ovládání napájecích stanic - Šimánek, Jiří (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce popisuje ústřední ovládání dopravních elektrotechnických zařízení, popisuje programovatelné automaty TECOMAT, navrhuje konfiguraci modelového zařízení a ovládací obvody modelů trakční napájecí stanice. Vytváří a popisuje obslužné programy pro programovatelné automaty použité v modelovém zařízení.
The project of the model equipment for remote control of the supply station
Keywords: elektrotechnická zařízení; automatizace; napájecí stanice; dálkové ovládání; trakční vedení; dráhy