Řízení zásob ve společnosti BATIST Medical a. s. - Riegerová, Hana (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je zaměřena na řízení zásob v podniku. Teoretická část popisuje vlastnosti zásob, výhody i nevýhody s nimi spojené a metody pro jejich řízení a optimalizaci. Praktická část je věnována aktuální situaci v oblasti řízení zásob ve firmě BATIST Medical a. s., pro kterou jsou v závěru zahrnuty návrhy na zlepšení procesu, vedoucí ke snížení skladových zásob a zvýšení rychlosti obratu zásob.
Inventory management at BATIST Medical company
Keywords: zásoby; sklad; obrat zásob; pojistné zásoby; nákup; logistika; inventory; warehouse; stock turn; safety stock; purchase; logistic